Näin voit osallistua

  • Benjamin Suomela
    Välitä. Osallistu. Autat
    Benjamin Suomela
Benjamin Suomela
Välitä. Osallistu. Autat
Valokuvaaja: Benjamin Suomela

Tervetuloa mukaan Nälkäpäivä-keräykseen keräämään lahjoituksia. Apuasi tarvitaan erityisesti juuri nyt. Lipaskeräys jalkautuu koko Suomeen 24.-26.9. ja netissä keräys jatkuu lokakuun loppuun saakka! 

Auta digikerääjänä

Vaivattomin tapa osallistua Nälkäpäivään on kerätä lahjoituksia yhteiseen pottiin. Se onnistuu käyttämällä valmiiksi tehtyjä Facebook- tai nettikeräyksiä. 

Jos haluat kertoa henkilökohtaisemmin siitä, miksi haluat pyytää ystäviltäsi lahjoituksia, perusta oma keräys.
 
Aloita heti, katso digikerääjän vinkit. Tai ilmoittaudu digikerääjäksi, niin saat vinkit sähköpostiisi, ja pidämme sinut tilanteen tasalla keräyksen aikana.

Yhteiseen pottiin kerääminen

Jos tykkäät käyttää Facebookia, hyvä valinta on Punaisen Ristin Facebook-keräys.

Jos käytät mieluummin Instagramia, Twitteriä tai WhatsAppia, tai haluat linkittää keräyksen sivuillesi tai sähköpostiin, niin valitse Punaisen Ristin nettikeräys.

Jaa näitä yhteisiä keräyksiä sosiaalisessa mediassa ja sähköpostissa, ja pyydä kavereitasi mukaan lahjoittamaan ja jakamaan keräyksiä eteenpäin.

Oman keräyksen perustaminen

Perusta oma keräys: 
Kutsu ystäväsi mukaan somessa tai sähköpostitse.
 
PS Myös yritys tai yhteisö voi osallistua digikerääjänä.
 

Auta lipaskerääjänä

Nälkäpäivä tunnetaan parhaiten kaduilla kulkevista lipaskerääjistä, ja jokainen on tervetullut vapaaehtoiseksi kerääjäksi 24.-26.9. Tule mukaan paikkakuntasi tapahtumaanennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Katso Nälkäpäivä-tapahtumat >>

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi - voita saappaat

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 26.9.2020 niin osallistut arvontaan.

Arvomme kaikkien ilmoittautuneiden kesken 15 paria ihania punaisia HAI-kumisaappaita. Kuivat jalat ja lämmin sydän - autamme katastrofien uhreja säällä kuin säällä. Arvonnan säännöt täällä.  

Avun tarinoita