Hätäapua taifuunin uhreille filippiineille

  • Filippiinien Punaisen Ristin vapaaehtoiset raivaavat myrskytuhoja.
Filippiinien Punaisen Ristin vapaaehtoiset raivaavat myrskytuhoja.
Mangkhut-taifuuni tuhosi koteja, teitä ja satoa Pohjois-Filippiineillä. Taifuunin jäljiltä on kuollut viranomaisten mukaan ainakin 65 ihmistä ja 148.000 asuu väliaikaisissa suojissa. Sinun lahjoituksesi avulla korjataan tuhoutuneita koteja ja jaetaan telttoja kotinsa menettäneille.
 
Lukuisat ihmiset Filippiineillä ovat menettäneet kotinsa voimakkaiden tuulien, tulvien ja maanvyörymien vuoksi. Osa taloista pystytään korjaamaan nopeasti, mutta tuhannet ihmiset tulevat tarvitsemaan pidempiaikaista suojaa. Maanviljelijät tarvitsevat lisäksi rahallista tukea, sillä maissisato menetettiin lähes kokonaan ja riisisato osittain, kertoo Punaisen Ristin kansainvälisen liiton operaatiokoordinaattori Johanna Arvo
 
Nälkäpäivä-keräystuloja ohjataan heti Filippiinien avustusoperaatioon. Jokaisella lahjoituksella on merkitystä, Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen avustustoiminnan johtaja Kalle Löövi tähdentää.   
 

Sinä voit auttaa

Osallistumalla Nälkäpäivään autat sekä katastrofien uhreja maailmalla että Suomessa äkillisen onnettomuuden kohdanneita. Tule lipaskerääjäksi tai lahjoita keräykseen.

Avun tarinoita